Adviseur Binnendienst

Breedband in Bedrijf helpt organisaties bij het richting geven aan een gezonde ontwikkeling van ICT. Ons uitgangspunt is dat informatie- en communicatietechnologie in dienst moet staan van de primaire bedrijfsprocessen en niet andersom. Vanuit die visie adviseren wij bedrijven en instellingen bij het effectief en kostenefficiënt inrichten van hun ICT: van dataverbindingen tot vaste en mobiele telefonie en de integratie daarvan.

Wanneer onze ICT-regisseurs bij de klant aan tafel zitten, kunnen zij rekenen op de support van een team adviseurs dat opereert vanuit ons kantoor in Luxwoude. Ons adviesteam binnendienst vormt de solide basis voor het beste advies aan de klant én de uitvoering ervan. Daarin investeren wij bewust en daarom zijn wij op zoek naar versterking van dit team in de persoon van een accurate Adviseur Binnendienst die bijdraagt aan een soepele overgang en overdracht van de activiteiten van de regisseurs in het veld naar die van het adviesteam binnendienst. En omgekeerd.


Wij zoeken

Een energieke teamspeler die aan het spreekwoordelijke halve woord van een collega of klant genoeg heeft. Die niet afwacht tot de vraag wordt gesteld maar die zelf het werk ziet, oppakt én afrondt. Een communicatief vaardige teamgenoot met oog voor kwaliteit en een neus voor commerciële kansen in het dagelijks contact met de klant. Jouw ondernemende karakter bewijst zich daarbij niet alleen in het opmerken van kansen en verbeterpunten, maar vooral ook in het feit dat je zelf het voortouw neemt en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

Jouw rol in ons team

Als adviseur in het team binnendienst ben je verantwoordelijk voor alles wat binnen het commerciële proces van belang is voor een geslaagde opdracht met een tevreden klant. Van het vastleggen en bevestigen van afspraken en het afhandelen van binnenkomende telefoontjes tot het verzenden van documentatie, het opstellen van offertes en investeringsoverzichten en de opvolging daarvan.

Ben je goed thuis op internet en social media en vind je het leuk om te posten, bloggen of vloggen? Dan kijken we graag samen met jou hoe we dit in jouw rol als Adviseur Binnendienst kunnen inpassen.

Jouw inbreng in ons team

Naast jouw enthousiaste persoonlijkheid en overtuigende competenties hebben we nog een aantal aspecten waarmee jij je kans aanzienlijk vergroot om straks naast José, Marga, Johan en Vincent als speler opgesteld te worden in ons adviesteam binnendienst:

  • MBO werk- en denkniveau of hoger.
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met telecom en ICT, bij voorkeur verrijkt met minimaal een jaar werkervaring in de wereld van telecom en/of ICT.
  • Kennis van de zakelijke diensten van KPN en in het bijzonder Vodafone.

REAGEER DIRECT

Voor het maken van een goede eerste indruk is het onvermijdelijk dat je eerst een schriftelijke sollicitatie stuurt in de vorm van een aansprekende brief met je motivatie en cv. Overtuig ons daarin dat een nadere kennismaking de moeite waard is! Stuur je sollicitatie per e-mail of per post vóór 1 oktober 2018 naar:

Breedband in Bedrijf

T.a.v. Janina Meijerhof

Postbus 466

8440 AL Heerenveen


EERST MEER WETEN?

Mocht je vooraf behoefte hebben aan meer informatie, dan kun je contact opnemen met Hans Klink, een van onze buitenspelers en tevens coördinator van de afstemming tussen de adviesteams binnen en buiten, per e-mail of telefonisch: (0513) 74 58 46.

Bij Breedband in Bedrijf ben jij aan de bal en bepaal je zelf je succes. Daar geven we je graag de ruimte in. Als jij 40 uur per week opgesteld wilt worden, vinden we dat prima. Maar geef je er de voorkeur aan om minder uren per week te spelen, dan staan we daar ook voor open. Want jij weet zelf als geen ander onder welke omstandigheden jij optimaal scoort.