Binnendienst, tot uw dienst!

Wie Breedband in Bedrijf inschakelt voor advies neemt het belang van ICT binnen zijn of haar organisatie serieus. Van uw adviseur mag u dan ook terecht het nodige verwachten. Zoals een goede bereikbaarheid wanneer u een belangrijke vraag hebt waarop u snel antwoord wilt. Of de geruststellende gedachte dat de voortgang en kwaliteit van bijvoorbeeld contractvorming en de levering van producten of diensten optimaal worden bewaakt.

Altijd beschikbaar

Breedband in Bedrijf biedt u de zekerheid dat ook buiten het gesprek met de consultant bij u op locatie de zaken tot in detail goed worden geregeld. Daarvoor wordt zorg gedragen door onze binnendienst: een team van adviseurs dat opereert vanuit ons kantoor. De binnendienst is tijdens kantooruren altijd beschikbaar voor ICT-advies en staat voor u klaar als vraagbaak voor administratieve aangelegenheden rond contracten, bestellingen en meer.

De adviseurs van onze binnendienst zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur via telefoonnummer (085) 485 93 83. Bij minder spoedeisende vragen kunt u er voor kiezen om een contactverzoek via de website versturen. Ook dan kunt u op een snelle reactie vertrouwen.