ICT-consultant voor bedrijvig Nederland

Breedband in Bedrijf staat voor gedegen advies en betrokken ondersteuning voor ICT in de volle breedte. Wij zijn er voor al uw vragen op het gebied van vaste en mobiele telefonie plus integratie van deze beide en dataservices zoals breedbandverbindingen, netwerkoplossingen of werken in de cloud. Of preciezer gezegd: daar waar informatie- en communicatietechnologie en de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie elkaar kruisen.

Meer grip op ICT

Ons streven is organisaties te helpen om meer inzicht te krijgen in hun vaak complexe ICT-omgeving. Bijvoorbeeld waar de kosten liggen maar vooral ook waar de mogelijkheden tot winst. Op basis daarvan kunnen wij advies geven over een oplossing. Zoals de implementatie van een nieuwe dienst, het selecteren van een dienstverlener of de verbetering van lopende contracten. Met Breedband in Bedrijf als adviseur krijgt u meer grip op uw ICT.

Onafhankelijk ICT-advies

Wij zijn als raadgever actief voor opdrachtgevers in heel Nederland en bekend bij een brede doelgroep: van gemeentelijke organisaties tot onderwijsinstellingen, zorgverleners en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Als adviesorganisatie nemen wij daarbij een onafhankelijke positie in. Onze consultants nemen niet het productportfolio van een leverancier als uitgangspunt, maar beginnen bij de uitdagingen en wensen binnen uw organisatie.

Ervaringen met Breedband in Bedrijf

Denkt u dat het anders kan of zelfs beter moet met de ICT-voorziening in uw bedrijf of instelling? Laat u zich dan inspireren door de ervaringen van collega-ondernemers, managers en bestuurders met Breedband in Bedrijf. Samen met u schrijven wij graag een volgend hoofdstuk in onze rol als de onafhankelijke ICT-consultant voor bedrijvig Nederland. Maak kennis met onze consultants of neem contact op met een adviseur van onze binnendienst voor een afspraak!