Vacatures

Steeds meer opdrachtgevers weten Breedband in Bedrijf te vinden. Of het nu gaat om een scan van de huidige ICT-omgeving, advisering over een complexe netwerkinfrastructuur, het optimaliseren van de bereikbaarheid van medewerkers of de begeleiding van een aanbesteding in de markt of inkooptraject: wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is. En daarmee hebben we het prettig druk. Om te zorgen dat dit zo blijft, zijn we altijd geïnteresseerd om kennis te maken met gedreven professionals die zich in dit uitgangspunt herkennen.


ADVISEUR BINNENDIENST (NIEUW)

Wanneer onze ICT-regisseurs bij de klant aan tafel zitten, kunnen zij rekenen op de support van een team adviseurs dat opereert vanuit ons kantoor. Dit adviesteam binnendienst vormt de solide basis voor het beste advies aan de klant én de uitvoering ervan. Daarin investeren wij bewust en daarom zijn wij op zoek naar versterking van dit team in de persoon van een Adviseur Binnendienst. Meer informatie en solliciteren>>


CLOUD ENGINEER EN SYSTEEMBEHEERDER

De cloud groeit en het belang van onze rol als regisseur van innovatie met ICT groeit mee. Daarom komen we graag in contact met ICT specialisten met een gedegen kennis en ervaring als Cloud Engineer en/of systeembeheerder. Lees hier meer over de inhoud van de functie en hoe je kunt reageren.


CONSULTANT ICT (MOMENTEEL GEEN VACATURE)

Als consultant bij Breedband in Bedrijf neem je nadrukkelijk niet het productportfolio van leveranciers als uitgangspunt, maar begin je bij de wensen en mogelijke problemen binnen de organisatie van de opdrachtgever. Dat onderscheidt de adviseur van de verkoper. Pas jij in dit plaatje en wil je in beeld zijn op het moment dat wij plaats hebben voor een nieuwe collega? Stuur dan een open sollicitatie waarin je duidelijk je motivatie, expertise, ervaring en interesses toelicht samen met je cv naar Janina Meijerhof. Wij bewaren je sollicitatie maximaal zes maanden. Hebben we dan nog geen match gemaakt, dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd.