Telefonie in eigen beheer bij De Goede Woning
07.07.2016

Telefonie in eigen beheer bij De Goede Woning

Als één van de grootste woningcorporaties in Apeldoorn en omgeving is De Goede Woning een gevestigde naam. De Goede Woning levert al een eeuw lang een waardevolle bijdrage aan de sociale huisvesting in Apeldoorn. Voor de vernieuwing van hun telefooncentrale kwam Breedband in Bedrijf met de beste oplossing.

in Bereikbaarheid, Cloud, Mobiele telefonie, Vaste telefonie
Foenix: “Dit aanbod konden we niet weigeren!”
28.06.2016

Foenix: “Dit aanbod konden we niet weigeren!”

Al meer dan 30 jaar is Foenix Kringloop en Re-integratie een begrip in Apeldoorn. Kees Grimmelikhuisen is Coördinator facilitaire dienst bij de organisatie. Precies op het juiste moment - tijdens de verbouwing van hun nieuwe pand - werd hij benaderd door Diederik Everts van Breedband in Bedrijf.

in Bereikbaarheid, Internet
Freezlab supersnel uit de brand geholpen
29.04.2016

Freezlab supersnel uit de brand geholpen

Drie minuten lang verkleumen in een cabine van -110 graden Celsius, je moet het maar durven! In de medische wetenschap en topsportwereld is de techniek van Freezlab al een aantal jaren gemeengoed. Breedband in Bedrijf adviseerde en begeleidde de aansluiting op het glasvezelnetwerk.

in Datanetwerken, Internet
Glasvezel: de levensader van Nordwin College
08.03.2016

Glasvezel: de levensader van Nordwin College

Nordwin College wordt ook wel de groenste school van Nederland genoemd. Met in totaal 6 locaties in Friesland is het een opleidingscentrum voor zo’n 3800 VMBO-groen leerlingen en MBO studenten. Al sinds 2005 is adviseur Herman Oortmann nauw betrokken bij Nordwin College.

in Cloud, Datanetwerken, Internet
Wirwar van ICT verbindingen ontrafeld voor BplusC
11.02.2016

Wirwar van ICT verbindingen ontrafeld voor BplusC

Op 22 verschillende locaties wordt door BplusC een grote bijdrage geleverd aan de culturele ontwikkeling van inwoners van de 5 gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar. Door verschillende fusies was het aantal telefoon- en internetverbindingen een warboel. Breedband in Bedrijf beloofde dit op te lossen: met groot succes.

in Datanetwerken, Internet, Vaste telefonie
Swazoom: “Goede bereikbaarheid is van cruciaal belang”
02.02.2016

Swazoom: “Goede bereikbaarheid is van cruciaal belang”

Stichting Welzijn Amsterdam Zuidoost, oftewel Swazoom stelt hoge kwaliteitseisen. Aan haar medewerkers, maar ook aan haar ICT-omgeving. Appie Hogenberg, systeembeheerder bij Swazoom kwam in contact met Breedband in Bedrijf.

in Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Zorg
Extra ICT-kennis binnenboord voor JR Shipping
27.01.2016

Extra ICT-kennis binnenboord voor JR Shipping

Vanuit het kantoor van JR Shipping in Harlingen wordt sturing gegeven aan het management op in totaal 30 container- onderhouds- en multipurpose schepen. Voor een aantal ICT projecten haalt JR Ship Management graag de ervaring van Breedband in Bedrijf aan boord.

in Datanetwerken, Internet, Vaste telefonie
Taxi Weesp: “Breedband in Bedrijf doet wat ze belooft!”
13.10.2015

Taxi Weesp: “Breedband in Bedrijf doet wat ze belooft!”

Voor casual groepsvervoer maar ook super-de-luxe directievervoer bent u bij Taxicentrale Weesp aan het juiste adres! Breedband in Bedrijf heeft een voordelige telefonie oplossing geregeld. Het bedrijf kan nu zelf bepalen welke diensten ze wil afnemen en alleen dáár betalen ze voor.

in Bereikbaarheid, Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Vast/mobiel integratie
Rots in de branding voor CSG Liudger
15.04.2015

Rots in de branding voor CSG Liudger

CSG Liudger is één van de grootste middelbare scholen van Friesland. Sinds december vorig jaar is de school overgestapt op telefonie uit de ‘cloud’. Voor begeleiding en advies kwam hoofd ICT Joop Marteau bij Breedband in Bedrijf terecht.

in Datanetwerken, Vast/mobiel integratie