Klanten tot in Kazachstan
03.12.2010

Klanten tot in Kazachstan

Ondernemer Jan Berg kan met recht een internetpionier worden genoemd. Toen internet in 1993 toegankelijk werd voor het Nederlandse publiek, had Berg namelijk al gauw door dat dit 'speeltje' van computernerds tot iets groots zou uitgroeien. Hoewel er indertijd nog maar een handvol internetgebruikers waren, werd daarom snel een website voor zijn bedrijf DeltaDoors, leverancier van bedrijfs- en garagedeuren, gemaakt en al doende waardevolle ervaring opgedaan voor later.

in Datanetwerken, Internet
Internet bezorgt Alkmaars autobedrijf buitenlandse klanten
19.11.2010

Internet bezorgt Alkmaars autobedrijf buitenlandse klanten

De overstap naar glasvezel heeft in meerdere opzichten gunstig uitgepakt voor autobedrijf Stokman. Buiten de gerealiseerde kostenreductie is hoofd boekhouding Jaap Lub zeer te spreken over de snelheid en betrouwbaarheid van telefonie- en internetdiensten over glas.

in Internet, Vaste telefonie
“Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”
19.11.2010

“Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”

Als leverancier van medische hulpmiddelen wil Mathot in alle opzichten goed voor zijn klanten zorgen. Directeuren Remco van Bemmel en Oscar de Goederen sturen vanuit Haarlem de landelijk werkende organisatie aan. ICT en telefonie zijn belangrijke dragers, want via die weg worden dagelijks enkele honderden orders verwerkt en blijven medewerkers in de buitendienst up-to-date. Mathot ziet betrouwbaarheid daarom als de grootste winst van glasvezel.

in Datanetwerken, Internet, Vaste telefonie