Dossier online: op ieder moment beschikbaar

Dossier online: op ieder moment beschikbaar

Voor organisaties zijn er diverse mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van een snelle glasvezelverbinding. Dit is bij Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders zeker het geval. Mede dankzij een snelle internetverbinding maken zij gebruik van Voice over IP, dossier online, intelligente camerabewaking, videoconferentie en een glasvezelverbinding tussen de locaties.

Hilko Oosting is gerechtsdeurwaarder te Groningen en als directielid onder meer verantwoordelijk voor facilitaire zaken. Oosting: “In ons vak is het praktisch om op strategische plekken in Nederland gevestigd te zijn, in ons geval letterlijk van Groningen tot Roermond. Hierdoor kunnen wij overal snel ter plaatse zijn. Maar u kunt zich voorstellen dat bijvoorbeeld vergaderen op managementniveau voorheen erg tijdrovend was. Sinds Matrix IT Solutions begin dit jaar de glasvezelverbinding tussen de locaties tot stand heeft gebracht,hebben wij met regelmaat een vergadering of cursus middels videoconferentie. Dit scheelt aanzienlijk veel reistijd. Bovendien kunnen wij dankzij de snelle verbinding moeiteloos bestanden uitwisselen.”

Dossier online
Voor opdrachtgevers en schuldenaren heeft Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders een beveiligde online module opgezet: dossier online. Hiermee kunnen schuldenaren hun financiële dossier inzien en betalingen verrichten. Opdrachtgevers kunnen zelf het verloop van de procedures 24 uur per dag en 7 dagen per week volgen. Daarbij is het voor opdrachtgevers mogelijk om rapportages te downloaden, zodat zij beschikken over de meest recente informatie. “Dossier online functioneert optimaal met een stabiel, betrouwbaar en goed beveiligd netwerk”, stelt Oosting.

Automatisering
Met een kundig team van deurwaarders, juristen en ondersteunend personeel werkt Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders voor een breed scala aan opdrachtgevers. Zoals bijvoorbeeld banken, financierings-en creditcardmaatschappijen, woningcorporaties, gemeenten, andere overheidsinstellingen en de advocatuur. “Bij een aantal opdrachtgevers is het betalingssysteem al zo ingericht dat zodra de betaaltermijn van een klant verlopen is, de opdracht automatisch bij ons binnenkomt. Dit zal in de toekomst ongetwijfeld steeds vaker voorkomen”, voorspelt Oosting.

Bent u als individuele ondernemer geïnteresseerd in glasvezel of wilt u samen met uw bedrijvenvereniging of parkmanagement glasvezel mogelijk maken op uw bedrijventerrein? Neem dan contact op met Breedband in Bedrijf voor een helder advies!

« Terug naar het overzicht

GERELATEERD