Freezlab supersnel uit de brand geholpen

Freezlab supersnel uit de brand geholpen

Drie minuten lang verkleumen in een cabine van -110 graden Celsius, je moet het maar durven! In de medische wetenschap en topsportwereld is de techniek van Freezlab al een aantal jaren gemeengoed. Door je lichaam aan deze koude temperatuur bloot te stellen, word je als het ware compleet gereset. En dat is dan weer goed voor allerlei klachten als verminderde weerstand, blessures, slaapproblemen en slechte doorbloeding. Breedband in Bedrijf adviseerde en begeleidde de aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Sinds februari heeft Freezlab haar cabinedeuren geopend in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een primeur, want dit is de eerste plek waar de zogeheten ‘Whole Body Cryo’ voor particulieren bereikbaar is. Bedrijfsleider Bastiaan Swager zit zelf elke dag wel even in de cabine. Bastiaan: “Het is wel koud, maar het is zeker niet alleen weggelegd voor daredevils. Het is een hele zachte en aangename kou, je hebt niet door dat het -110 graden is.”
FreezlabEnergie en revalidatie

“Iedereen heeft wel eens ergens last van”, vervolgt Bastiaan. “Niet goed kunnen slapen, weinig energie of andere kwalen. Van een Freezlab sessie krijg je energie, het stimuleert de doorbloeding, vermindert pijn en jeuk en het versnelt het herstel na een operatie. Behalve de vele goede klantervaringen is het ook wetenschappelijk aangetoond dat het werkt!”

“It makes you feel alive!”

De lichamelijke voordelen van de cryotherapie blijven niet onopgemerkt. Onlangs kwam internationaal vechtsporter Djamil Chan langs met zijn personal trainer en beide waren ze erg enthousiast. Ook kitesurfers Roderick Pijls en wereldkampioene Jalou Langeree hebben onlangs de Freezlab ervaring opgedaan. “Brr icecold but it makes you feel alive! If you are around Amsterdam you should really give it a try!” Aldus Jalou Langeree.

Continue monitoring

De Freezlab cabine staat continu in verbinding met de fabriek in Duitsland. Bastiaan: “We monitoren altijd hoe de sessie verloopt en of er geen storingen zijn. Maar als er wel eens iets mis gaat, kunnen ze in Duitsland real-time meekijken in onze apparatuur en eventuele storingen op afstand verhelpen.” Een stevige internetverbinding is dus behoorlijk belangrijk voor de organisatie. Eind 2015 kwam Freezlab in contact met adviseur Hans Klink van Breedband in Bedrijf.

Supersnel uit de brand

“We zijn heel tevreden met het advies en de begeleiding van Breedband in Bedrijf”, vervolgt Bastiaan. “Hans was heel snel bereid ons te helpen met een goede internetaansluiting. Hij kwam met meerdere heldere opties waaruit we konden kiezen. Ook met de installatie door Exxes zijn we erg blij. Zij hebben ons een paar keer supersnel uit de brand geholpen, ook buiten kantoortijden!” Aldus de tevreden bedrijfsleider.

« Terug naar het overzicht

GERELATEERD