Klanten bevelen Breedband in Bedrijf aan

Klanten bevelen Breedband in Bedrijf aan

Relaties van Breedband in Bedrijf die hebben gekozen voor diensten van KPN zijn bijzonder tevreden over de meerwaarde die wij bieden als adviseur en aanspreekpunt gedurende de levering. Ook geven zij aan Breedband in Bedrijf te zullen aanbevelen bij anderen. Daarbij wordt als belangrijkste motivatie het goede contact met onze adviseur als vaste aanspreekpunt genoemd, evenals de goede service en ondersteuning.

Net Promotor Score (NPS)

Als Excellence Business Partner voldoet Breedband in Bedrijf aan de strenge kwaliteitseisen van KPN. Om dit te toetsen, voert KPN periodiek steekproeven uit onder klanten die met bemiddeling van Breedband in Bedrijf diensten afnemen bij KPN. Op basis daarvan wordt onder meer de klantloyaliteit gemeten door het berekenen van een Net Promotor Score (NPS). Die vertelt hoe waarschijnlijk het is dat de klant ons als Excellence Business Partner zal aanbevelen bij anderen.

Steekproef door KPN

Bij Breedband in Bedrijf zijn we bijzonder ingenomen met de bevindingen van KPN. Als regisseur van ICT zetten wij het belang van onze klant altijd op de eerste plaats. Deze instelling werpt zijn vruchten af want veel tevreden klanten zorgen uiteindelijk ook voor een tevreden leverancier. De resultaten van de steekproef door KPN zijn anoniem. Wij weten dus niet wie van onze klanten zijn benaderd en welke beoordeling er is gegeven.

Warme aanbeveling

We kunnen onze anonieme tevreden klanten helaas niet persoonlijk bedanken. Daarom bij deze: hartelijk dank voor uw vertrouwen, de positieve beoordeling en uw warme aanbeveling van Breedband in Bedrijf bij uw relaties!

Uiteraard horen wij het altijd graag als u vragen hebt of als er zaken zijn die wij naar uw mening anders of beter kunnen doen. Daarbij hoeft u niet op een steekproef door KPN of een andere leverancier te wachten. U kunt altijd terecht bij uw adviseur of José Stoffer van Breedband in Bedrijf. Zo helpt u ons om u nog beter van dienst te zijn.

« Terug naar het overzicht

GERELATEERD