• Aaldrik Kapma

  Aaldrik Kapma

  Met Aaldrik Kapma hebben wij een in zorg gespecialiseerde ICT-adviseur in ons team. Als zorgspecialist begeleidt hij uw organisatie graag bij onder meer het optimaliseren van zorgprocessen en het veilig (samen)werken in de cloud.

  Cloud, Veiligheid, Zorg
 • Bart Heek

  Bart Heek

  De zorgbranche is voor Bart Heek bekend terrein. Ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen kunnen zijn expertise raadplegen voor ICT vraagstukken in de breedste zin van het woord.

  Bereikbaarheid, Cloud, Veiligheid, Datanetwerken, Internet, Zorg
 • Bert Super

  Bert Super

  Hoewel Bert bij ons als dé specialist op het gebied van telecommunicatie geldt, stapt hij als adviseur zeker niet met een eenzijdige doelstelling uw organisatie binnen!

  Bereikbaarheid, Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Vast/mobiel integratie
 • Herman Oortmann

  Herman Oortmann

  Herman is een allround adviseur in de meest letterlijke zin. Hij voorziet gemeenten, ondernemers, bedrijvenverenigingen en parkmanagement organisaties van het juiste advies om de ICT-omgeving zo optimaal mogelijk in te richten.

  Cloud, Veiligheid, Datanetwerken, Overheid, Onderwijs
 • Johan Bijlsma

  Johan Bijlsma

  Binnen het adviesteam Binnendienst staat Johan voor u klaar met raad en daad bij al uw vragen over mobiele telefonie in een zakelijke omgeving. Ook voor informatie over de status van uw contracten en bestellingen.

  Bereikbaarheid, Mobiele telefonie, Vast/mobiel integratie
 • José Stoffer

  José Stoffer

  Binnen het adviesteam Binnendienst is het José haar opdracht om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen. Ze zal haar uiterste best doen u snel en zorgvuldig te ontzorgen.

  Bereikbaarheid, Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Vast/mobiel integratie
 • Marga Niemeijer

  Marga Niemeijer

  Binnen het adviesteam Binnendienst is Marga graag uw eerste aanspreekpunt op het gebied van telecommunicatie en zakelijk internet. Ook voor vragen over de status van contracten en bestellingen.

  Bereikbaarheid, Internet, Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Vast/mobiel integratie
 • Michael de Kraaij

  Michael de Kraaij

  Michael denkt naast besparingsmogelijkheden door optimalisering van uw ICT omgeving ook graag mee over waar voor u de kansen liggen in de nieuwe digitale wereld.

  Bereikbaarheid, Cloud, Veiligheid, Datanetwerken, Internet
 • Peter Keizer

  Peter Keizer

  Peter ondersteunt gemeentelijke organisaties zodat zij hun dienstverlening richting burger, bedrijf en centrale overheid zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.

  Bereikbaarheid, Cloud, Veiligheid, Datanetwerken, Internet, Mobiele telefonie, Vaste telefonie, Vast/mobiel integratie, Overheid