Dataverbindingen en connectiviteit

Dataverbindingen en connectiviteit

Waar de bedrijfsnetwerken van weleer in de regel niet verder reikten dan de muren van het kantoor- of bedrijfsgebouw is de ICT-omgeving van organisaties tegenwoordig verre van geïsoleerd. Van de koppeling met internet of de mogelijkheid om in het systeem van een leverancier te kijken tot het met elkaar verbinden van hoofd- en nevenvestigingen in één netwerk: bij de meeste ICT-vraagstukken is connectiviteit een factor van belang.

Ervaren dataspecialist

In de beginjaren van Breedband in Bedrijf waren hoogwaardige breedbandverbindingen geen gemeengoed zoals vandaag de dag. Wij hebben talloze bedrijven, onderwijs-, zorg- en andere instellingen geholpen bij de overstap naar glasvezel en daarmee waardevolle kennis en ervaring opgedaan op het gebied van dataverbindingen. Onze expertise als dataspecialist biedt veel meerwaarde in onze huidige rol als breed georiënteerde adviseur bij ICT-vraagstukken.

Eurofiber, KPN, Vodafone en Ziggo

Voor onze adviseurs hebben onderwerpen als netwerkplan, VPN, VLAN, glasvezel, ethernet, WEAS, xDSL, draadloze netwerkverbindingen, wifi, hosting, colocatie, cloud of 4G geen geheimen meer. Daarmee is uw vraagstuk bij hen in bekwame handen. Breedband in Bedrijf adviseert onafhankelijk van leveranciers maar op het gebied van datacommunicatie en connectiviteit werken wij als dataspecialist al jaren naar wederzijdse tevredenheid samen met Eurofiber, KPN en Vodafone/Ziggo.

Datacommunicatie optimaliseren

Wilt u uw huidige datacommunicatie evalueren en verbeteren, kosten besparen of juist uitbreiden voor een optimale aansluiting bij uw bedrijfsvoering? Dan brengt Breedband in Bedrijf uw vraagstuk, mogelijkheden en risico’s helder in beeld en geeft op maat gesneden advies. Maak een afspraak!

« Terug