Met AVG Roadmap klaar voor nieuwe privacyregelgeving

Met AVG Roadmap klaar voor nieuwe privacyregelgeving

Is uw bedrijf of instelling gereed voor de nieuwe privacyregelgeving? Met de AVG Roadmap bereidt Breedband in Bedrijf uw organisatie voor op de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) en zorgt u dat u aan de nieuwe wet- en regelgeving voldoet.

Met de General Data Protection Regulation (GDPR) wordt de privacybescherming in alle lidstaten van de EU gelijk getrokken. In Nederland wordt invulling gegeven aan deze Europese wetgeving door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 van toepassing is. De verordening betekent meer verantwoordelijkheden voor bedrijven of instellingen die persoonsgegevens opslaan. Organisaties die niet AVG compliant zijn lopen het risico op een boetedie kan oplopen tot 20 miljoen euro of 4% van hun jaaromzet.

Algemene verordening gegevensbescherming

Wat betekent deze verordening voor uw organisatie? Op welke vlakken bevinden zich in uw geval precies de risico’s? Welke maatregelen moet u nemen om deze risico’s te beheersen en hoe bepaalt u daarbij de urgentie en prioriteitstelling? Met de AVG Roadmap maakt Breedband in Bedrijf u wegwijs in de Algemene verordening privacybescherming. Stap voor stap zorgen wij er voor dat uw organisatie op tijd AVG compliant wordt en blijft. Voorkom dat uw organisatie achter de feiten aanloopt en maak vandaag nog een afspraak.

Download het stappenplan naar AVG compliance

Infographic AVG Roadmap van Breedband in Bedrijf (pdf)

« Terug