KPN ÉÉN, zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN, zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

Met KPN ÉÉN biedt deze leverancier van telecommunicatie en ICT-oplossingen een pakket waarin zakelijk internet, mobiel bellen en vaste telefonie naar wens kunnen worden gecombineerd. Eén flexibel contract maakt het eenvoudig om op- en af te schalen. Met alle afgenomen diensten eveneens op één factuur worden de kosten overzichtelijk weergegeven. KPN ÉÉN biedt diverse extra opties zoals video vergaderen, vast-mobiel integratie of een keuzepakket voor uw vaste lijnen.

KPN Excellence Business Partner

Breedband in Bedrijf is KPN ÉÉN Excellence Business Partner. Voor u betekent dit veel gemak onder één dak. Want daarmee kunnen wij u niet alleen als adviseur alles vertellen wat voor uw organisatie de beste keuzes zijn binnen KPN ÉÉN, maar verzorgen wij tevens de installatie, facturatie en service. Kortom, uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen. Gedegen advies, goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd.

Onafhankelijk advies

In ons advies staat het belang van uw organisatie voorop. Uw business, wensen en behoeften vormen nadrukkelijk het uitgangspunt bij onze raadgeving. Of de optimale oplossing in KPN ÉÉN of in een alternatief van een andere leverancier gevonden wordt, hangt hier volledig van af. Neem contact op voor advies!

Download informatie over KPN ÉÉN

KPN ÉÉN: Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie (pdf)

Waarom kiest het MKB voor KPN ÉÉN? (pdf)

« Terug