Office 365, kantoorsoftware in de cloud

Office 365, kantoorsoftware in de cloud

Het Microsoft Office-pakket met daarin onder meer de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook is inmiddels een bekende naam in bedrijvig Nederland. Na de introductie in 1989 van de eerste versie van Office als softwarebundel zijn er diverse nieuwe Office-applicaties bijgekomen en verdwenen en kwam er eens in de paar jaar een nieuwe Office-versie uit. Die werd, eerst met diskettes en later vanaf cd of dvd, op de pc van de medewerker geïnstalleerd.

Concurrentie met Google Apps

In 2015 maakte Microsoft een grote stap met de lancering van Office 365: kantoorsoftware in de cloud. Daarmee ging de softwaremaker de concurrentie aan met bijvoorbeeld Google Apps. En dit niet zonder succes want steeds meer bedrijven ruilen het gebruik van hun traditionele Office-pakketten in voor de cloudgebaseerde versie en wereldwijd is Microsoft inmiddels marktleider in het segment kantoorsoftware in de cloud.

Meer dan een bundel kantoorsoftware

Met de stap naar de cloud is Office 365 meer dan een bundel kantoorsoftware. Het is het Office-pakket dat u al kent, plus hulpmiddelen waarmee u beter kunt samenwerken. Zodat u overal en altijd meer voor elkaar kunt krijgen. Naast beter samenwerken en werken vanaf elke locatie vormt controle over gegevensbeveiliging en compliance eveneens een belangrijke eigenschap die Office 365 aantrekkelijk maakt voor grote én kleine bedrijven en instellingen.

Advies op maat voor uw organisatie

De mogelijkheden van Office 365 lijken onbegrensd maar laat u zich hierdoor vooral niet afschrikken. De adviseur van Breedband in Bedrijf kan namelijk precies vertellen waar in uw situatie de voordelen en kansen liggen en naar wens een volledig traject tot en met implementatie binnen uw organisatie begeleiden. Office altijd en veilig bij de hand? Maak vandaag nog een afspraak!

Video over Office 365 voor bedrijven

Video Office 365 in 6 minuten

« Terug