Skype for Business, meer dan telefonie van de toekomst

Skype for Business, meer dan telefonie van de toekomst

Wat in 2003 begon als een programma voor tekst- en videochat heeft zich na de overname in 2011 door Microsoft ontwikkeld tot een volledig communicatieplatform voor de zakelijke markt. Met Skype for Business introduceert Microsoft de telefonie van morgen met onder meer Voice Over IP (VoIP) bellen, tekst- of videoberichten versturen, groepsgesprekken starten en videoconferencing. Skype voor Bedrijven is compatible met Windows, Android en iOS.

Productiever werken met Skype voor Bedrijven

Skype for Business kan met recht de telefonie van de toekomst worden genoemd. Maar daarmee doen we de dienst eigenlijk tekort. Door de integratie met andere Microsoft programma’s biedt Skype voor Bedrijven namelijk aanzienlijk meer functionaliteit. De zakelijke versie van Skype omvat een totaalpakket waarmee bedrijven en instellingen niet alleen beter communiceren maar medewerkers ook efficiënter en productiever kunnen samenwerken.

Skype for Business integreren met Office applicaties

De integratie van Skype for Business met onder andere Outlook, Word en de andere Microsoft Office applicaties maakt de toepassingsmogelijkheden schier oneindig. Van het onderling of met relaties delen van bestanden of samenwerken aan één document tot het in een oogopslag zien wie van de collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Waarbij de gebruikers bovendien moeiteloos switchen tussen pc, tablet, smartphone en bureautoestel.

Maak Skype een succes voor uw business

Skype voor Bedrijven maakt een nieuwe en efficiënte manier van werken mogelijk. Maar het betekent ook een andere manier van werken. Laat u zich echter vooral niet door koudwatervrees weerhouden om kennis te maken met Skype for Business. De adviseur van Breedband in Bedrijf komt niet alleen met een grote hoeveelheid technische kennis aan tafel maar is tevens gesprekspartner voor gedrags- en cultuurveranderingen die nodig zijn om Skype een succes voor uw business te maken.

Voordelen Skype for Business

• Hogere productiviteit door betere samenwerking en communicatie

• Medewerkers werken onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat met elkaar, klanten en relaties

• Gebruiksvriendelijk, dankzij de intuïtieve en vertrouwde interface van Skype

• Vast bedrag per medewerker per maand, voor zowel middelgrote als grote organisaties

• Bespaar op reistijd, reiskosten, huisvesting en telefonie

• Contact center functionaliteiten voor iedere medewerker

• Gemakkelijk te combineren met andere diensten

• Mogelijke integratie met bestaande applicaties of een koppeling met een bestaande telefooncentrale

Download informatie over Skype voor Bedrijven

Infographic 'Beter communiceren en productiever samenwerken met Skype for Business' (pdf)

Video Skype voor Bedrijven

Video Skype for Business

« Terug