Vodafone One Net, oplossing voor betere bereikbaarheid

Vodafone One Net, oplossing voor betere bereikbaarheid

Met One Net Express en One Net Enterprise biedt Vodafone twee oplossingen voor kleine én grote organisaties die het beste uit hun communicatie willen halen. Voor beide diensten geldt dat u nooit meer een telefoontje hoeft te missen omdat vaste en mobiele telefonie in One Net volledig met elkaar integreren. Bij One Net Enterprise gaat de communicatie-oplossing nog een stap verder door daarnaast ook data volledig te combineren met uw vaste en mobiele telefonie.

Productiever samenwerken met One Net Enterprise

Vodafone One Net maakt uw organisatie beter bereikbaar, waarbij uw medewerkers zelf hun bereikbaarheid op elk moment kunnen aanpassen. Investeren in een telefooncentrale is verleden tijd: u betaalt alleen een bedrag per aansluiting. One Net Enterprise combineert als extra uw vaste breedbandverbinding en vaste en mobiele telefonie met een telefooncentrale in de cloud. Dit opent de deur naar ‘unified communications’ waarmee u overal en altijd productiever kunt samenwerken.

Vodafone Connectivity Partner

Als erkend Connectivity Partner van Vodafone kan Breedband in Bedrijf u volledig adviseren over zowel One Net Express als One Net Enterprise. Daarbij kunt u niet alleen op ons vertrouwen als raadgever tijdens de oriëntatie op een oplossing die optimaal voorziet in de communicatiebehoefte van uw organisatie. Ook tijdens en na de implementatie kunt u op ons rekenen. Daarmee is Vodafone One Net een totaaloplossing met één aanspreekpunt, één contract en één factuur.

Download informatie over Vodafone One Net

De voordelen van Vodafone One Net Enterprise op een rij (pdf)

Vodafone One Net Enterprise: Geïntegreerde oplossingen voor optimale bereikbaarheid (pdf)

Vodafone One Net: Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden (pdf)

One Net Enterprise biedt één eenvoudige oplossing voor al uw communicatie (pdf)

eBook Unified Communications: inspirerende ideeën om communicatie effectiever te laten verlopen (pdf)

Video Vodafone One Net Enterprise

Video Vodafone One Net Express

« Terug