Zorg

Onze manier van werken verandert continu. We gaan steeds meer van offline naar online en werken samen in de cloud. Jouw medewerkers willen altijd en overal patiëntgegevens inzien. Of ze nu aan het bed van de patiënt staan, in de wandelgangen lopen of de patiënt thuis bezoeken; informatie moet up-to-date zijn. Oplossingen moeten flexibel, schaalbaal en in ontwikkeling zijn, zodat je niet iedere vijf jaar opnieuw hoeft te investeren in de juiste ICT voor jouw zorginstelling.

Flexibele ICT-oplossingen in de zorg

Ontwikkelingen gaan hard en daarom bieden wij flexibele oplossingen die werkzaamheden optimaal ondersteunen. Zo zit je nergens aan vast wanneer jouw zorginstelling groeit of nieuwe behoeftes kent. Daarnaast staat veilig werken altijd voorop, met behulp van techniek én mensen.

Team Bereikbaarheid App (TBA)

In samenwerking met Exxes ontwikkelden wij de Team Bereikbaarheid App. Deze app is gericht op het vergroten van de bereikbaarheid van medewerkers in de zorg. Met behulp van deze app geef je aan of je beschikbaar bent, zie je wie ingelogd zijn en bijvoorbeeld waar je collega’s zich bevinden. Maar je geeft ook gemakkelijk aan wanneer je niet gestoord wilt worden als je zorg geeft of een goed gesprek voert met de cliënt. En je belt eenvoudig binnen én buiten het team. Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk werkt?

Download hier meer informatie over de TBA


Flexibele ICT-oplossingen in de zorg