Zorg

Onze manier van werken verandert continu. We gaan steeds meer van offline naar online en werken samen in de cloud. Jouw medewerkers willen altijd en overal patiëntgegevens inzien. Of ze nu aan het bed van de patiënt staan, in de wandelgangen lopen of de patiënt thuis bezoeken; informatie moet up-to-date zijn. Oplossingen moeten flexibel, schaalbaal en in ontwikkeling zijn, zodat je niet iedere vijf jaar opnieuw hoeft te investeren in de juiste ICT voor jouw zorginstelling.

Flexibele ICT-oplossingen in de zorg

Ontwikkelingen gaan hard en daarom bieden wij flexibele oplossingen die werkzaamheden optimaal ondersteunen. Zo zit je nergens aan vast wanneer jouw zorginstelling groeit of nieuwe behoeftes kent. Daarnaast staat veilig werken altijd voorop, met behulp van techniek én mensen.

Team Bereikbaarheid App (TBA)

In samenwerking met Exxes ontwikkelden wij de Team Bereikbaarheid App. Deze app is gericht op het vergroten van de bereikbaarheid van medewerkers in de zorg. Met behulp van deze app geef je aan of je beschikbaar bent, zie je wie ingelogd zijn en bijvoorbeeld waar je collega’s zich bevinden. Maar je geeft ook gemakkelijk aan wanneer je niet gestoord wilt worden als je zorg geeft of een goed gesprek voert met de cliënt. En je belt eenvoudig binnen én buiten het team. Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk werkt?

Download hier meer informatie over de TBA

Veilig beeldcommunicatie en chatten

De gezondheidszorg staat voor een uitdaging: er moet sneller, gemakkelijker en veiliger gecommuniceerd worden, op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de zorgverlener als de patiënt of cliënt.

Zorg Messenger maakt veilig chatten mogelijk zodat zorgverleners efficiënt kunnen samenwerken. Door inzet van videobellen kunnen zorgverleners, volgens het vier-ogen-principe, op afstand met elkaar ‘meekijken’ bij het toedienen van medicatie of het beoordelen van een plekje op de huid. Zorg Messenger is makkelijk te integreren met zorginformatiesystemen, zoals Elektronische Patiënten Dossiers. Gesprekken kunnen direct in externe systemen gearchiveerd worden.

De oplossing hiervoor is de Zorg Messenger, een communicatieplatform speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Zorgprofessionals krijgen hiermee de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te communiceren met collega’s, patiënten, cliënten, lokale overheidsinstanties en andere partners binnen de zorgketen.

De Zorg Messenger is een veilig alternatief voor WhatsApp in de zorg, met tal van aanvullende functionaliteiten gericht op de dagelijkse realiteit van de zorgverlener.

Daarom de Zorg Messenger:

Veilig
Veilig, betrouwbaar en versleutelde communicatie.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijke interface: mail, messaging of beide.

Breed toepasbaar
Beschikbaar als app voor messaging op pc, tablet en smartphone (Windows, Android, Mac en IOS)

Download de flyer

Onze partners in de zorg

Wij fungeren primair als ICT-adviseur en als we iets doen, dan doen we het goed. We kunnen niet alles zelf en zijn niet overal goed in. Daarom verbinden we ons met andere partijen die hetzelfde idee hebben, dezelfde kwaliteit leveren en ook vinden dat ICT in de zorg uitstekend moet zijn. Klik op onderstaande links en lees het laatste nieuws over zorg én ICT:

Direct kennismaken met onze zorg regisseurs?


Aaldrik Kapma


Bart Heek


Flexibele ICT-oplossingen in de zorg