Vroeg uit de veren voor OndernemersOntbijt

Meer dan 30 ondernemers zijn op donderdag 11 juni vroeg opgestaan om het ondernemersontbijt van Breedband in Bedrijf en KPN bij te wonen. Dit vond plaats voorafgaand aan de tweede dag van de Week van de Ondernemer. De verhalen van social media expert Vincent Smit en ethisch hacker waren echte eye-openers.

OndernemersOntbijt tijdens WvdO

Hoe komt u top of mind en zorgt u ervoor dat klanten naar ú toe komen in plaats van andersom? Stop met verkopen, word gekocht! Ondernemer Vincent Smit leert u in korte tijd hoe u dit voor elkaar krijgt tijdens het OndernemersOntbijt van Breedband in Bedrijf tijdens de Week van de Ondernemer. Dit evenement vindt plaats op 10 en 11 juni 2015 in MartiniPlaza, Groningen.

Flinke groei De Tuinen winkels

Landelijke winkelketen De Tuinen maakt een enorme groei door. Binnen nu en 3 jaar worden er 100 nieuwe winkels geopend in Nederland. Breedband in Bedrijf is het aanspreekpunt voor De Tuinen op het gebied van ICT en staat klaar om de groei op te vangen.

De gevaren op het internet

Om veilig te kunnen internetten is het belangrijk dat u weet wat de risico’s zijn en hoe u kunt voorkomen dat u ermee te maken krijgt. Wat is precies een botnet en wat is het verschil tussen een trojaans paard en een worm? Hieronder vindt u de meest voorkomende risico’s.

Kosteloos overstappen bij T-Mobile

T-Mobile klanten opgelet! Bent u niet tevreden over uw mobiele contract? Vanwege een wijziging in de algemene voorwaarden van T-Mobile kunt u op dit moment kosteloos uw zakelijke abonnement opzeggen en overstappen naar een andere provider voor mobiele telefonie en/of internet.