Handig: Online Regelhulp AVG

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft een voorlichtingscampagne gelanceerd over de nieuwe privacywet. Met een digitale ‘regelhulp’ kunnen organisaties snel in kaart brengen wat zij voor 25 mei 2018 nog moeten doen.

Hacken met humor

Het nieuws rond de veiligheidslekken Meltdown en Spectre laat zien dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn met je digitale veiligheid. Toch kan hacken ook hilarische momenten opleveren, zoals onze marketing- en communicatiemanager ondervond.

Internetapparaten kwetsbaar voor cyberaanvallen

Met steeds meer apparaten die aangesloten zijn op internet waarschuwen beveiligingsexperts voor een toename van cyberaanvallen in 2018 door zogeheten botnets. Criminelen gebruiken botnets onder meer om bedrijven af te persen, door te dreigen met een cyberaanval.