Ontbijt- & Ontdekbijeenkomst Cloud en Security

Tijdens de Ontbijt- & Ontdekbijeenkomst die Breedband in Bedrijf op 31 mei a.s. organiseert, neemt cloud-strateeg Henk Bloemsma de aanwezigen mee op ontdekkingstocht in ‘de cloud’. Ook komt de actualiteit van cyberaanvallen en digitale criminaliteit uitvoerig aan bod. Ontbijt en ontdek: meld u snel aan!

Digitale piraten gijzelen film voor losgeld

Criminele hackers beweren een kopie van de nieuwe Pirates Of The Caribbean in handen te hebben en dreigen de film te lekken als studio Disney niet betaalt. Het vijfde deel van de filmreeks met Johnny Depp in de hoofdrol komt op 26 mei wereldwijd uit in de bioscopen.

Tijdelijk 70% korting op zakelijk internet

KPN biedt zakelijke klanten tijdelijk vanaf € 65,- per maand meer internetsnelheid over glasvezel. Deze aanbieding geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten die vóór 1 oktober 2017 een driejarig contract afsluiten. Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

10 Tips voor veiliger wachtwoorden

Voor een goed password geldt hetzelfde als voor je ondergoed: wissel regelmatig, houd het voor jezelf en deel het nooit met iemand anders. Benieuwd naar hoe u thuis en op het werk betere wachtwoorden maakt? Lees dan snel onze tips!

Security Scan biedt inzicht in beveiligingsrisico’s

In de informatiemaatschappij van vandaag de dag zijn bedrijven en instellingen kwetsbaarder dan ooit wat betreft de veiligheid van hun kenniskapitaal en andere data. De Security Scan van Breedband in Bedrijf belicht de informatieveiligheid in uw organisatie vanuit diverse invalshoeken.

Terugblik event Digitale Veiligheid

Ruim tweehonderd belangstellenden hebben zich afgelopen 23 maart ondergedompeld in de wereld van hacken, phishing, malware en andere bedreigingen voor de digitale veiligheid van bedrijven en instellingen. Een korte terugblik en downloads van de presentaties van de verschillende sprekers.