Tijdelijk 70% korting op zakelijk internet

KPN biedt zakelijke klanten tijdelijk vanaf € 65,- per maand meer internetsnelheid over glasvezel. Deze aanbieding geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten die vóór 1 oktober 2017 een driejarig contract afsluiten. Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

10 Tips voor veiliger wachtwoorden

Voor een goed password geldt hetzelfde als voor je ondergoed: wissel regelmatig, houd het voor jezelf en deel het nooit met iemand anders. Benieuwd naar hoe u thuis en op het werk betere wachtwoorden maakt? Lees dan snel onze tips!

Security Scan biedt inzicht in beveiligingsrisico’s

In de informatiemaatschappij van vandaag de dag zijn bedrijven en instellingen kwetsbaarder dan ooit wat betreft de veiligheid van hun kenniskapitaal en andere data. De Security Scan van Breedband in Bedrijf belicht de informatieveiligheid in uw organisatie vanuit diverse invalshoeken.

Terugblik event Digitale Veiligheid

Ruim tweehonderd belangstellenden hebben zich afgelopen 23 maart ondergedompeld in de wereld van hacken, phishing, malware en andere bedreigingen voor de digitale veiligheid van bedrijven en instellingen. Een korte terugblik en downloads van de presentaties van de verschillende sprekers.

ICT Kadaster kampt met veiligheidsrisico's

Slepende computerproblemen plagen het Kadaster met onacceptabel grote veiligheidskwesties als gevolg. De risico's betekenen dat er een kans bestaat dat het Kadaster uit de lucht gaat of dat onbevoegden met de informatie kunnen rommelen. Dat meldt het Financieele Dagblad vandaag.