Security Scan biedt inzicht in beveiligingsrisico’s

In de informatiemaatschappij van vandaag de dag zijn bedrijven en instellingen kwetsbaarder dan ooit wat betreft de veiligheid van hun kenniskapitaal en andere data. De Security Scan van Breedband in Bedrijf belicht de informatieveiligheid in uw organisatie vanuit diverse invalshoeken.

Terugblik event Digitale Veiligheid

Ruim tweehonderd belangstellenden hebben zich afgelopen 23 maart ondergedompeld in de wereld van hacken, phishing, malware en andere bedreigingen voor de digitale veiligheid van bedrijven en instellingen. Een korte terugblik en downloads van de presentaties van de verschillende sprekers.

ICT Kadaster kampt met veiligheidsrisico's

Slepende computerproblemen plagen het Kadaster met onacceptabel grote veiligheidskwesties als gevolg. De risico's betekenen dat er een kans bestaat dat het Kadaster uit de lucht gaat of dat onbevoegden met de informatie kunnen rommelen. Dat meldt het Financieele Dagblad vandaag.

Cybercrime: wie is de zwakste schakel?

Het onderwerp Cybercrime kreeg de afgelopen weken ontzettend veel aandacht in de media. Zembla besteedde er een uitzending aan en ook Opgelicht?! zond gister de laatste van een driedelige special over Cybercrime uit. Wat als uw bedrijf van binnenuit wordt gehacked en criminelen mee kunnen kijken in uw gevoelige bedrijfsdata?