4 redenen om te kiezen voor vast-mobiel integratie

4 redenen om te kiezen voor vast-mobiel integratie

Als ondernemer of als verantwoordelijke voor IT en telecom bent u dagelijks druk bezig om de organisatie draaiende te houden. Innovatie, efficiëntie en meegroeien met de markt worden daardoor nogal eens uit het oog verloren. Toch is het belangrijk om soms ook even stil te staan bij ontwikkelingen op het gebied van telefonie. U wilt immers optimaal bereikbaar zijn voor uw klant.

Een voorbeeld van een dienst die steeds meer terrein wint is vast-mobiel integratie. Dit betekent dat u op één nummer overal bereikbaar bent, zowel op kantoor als onderweg. Of dit nu op het vaste toestel is of met de mobiele telefoon. Bovendien is het mogelijk om op de smartphone gebruik te maken van doorverbinden, verkort kiezen en conference calls: net als op het vaste toestel.

Vier belangrijke redenen om over te stappen op vast-mobiel integratie:

1. Eén nummer voor vast en mobiel. Dus slechts één voicemailbox en onderweg net zo bereikbaar als op kantoor.
2. Flexibel: gemakkelijk op- en afschalen. En u betaalt alleen wat u echt gebruikt.
3. Eén factuur voor alle abonnementen, dus geen verrassingen achteraf.
4. Kosten besparen. Geen dure investering in een telefooncentrale en meer efficiëntie.

Is uw oude telefooncentrale aan vervanging toe, gaat u verhuizen, zoekt u nieuwe functionaliteiten of mogelijkheden of rijzen de huidige kosten voor telefonie de pan uit? Onze telefonie specialisten komen graag eens langs om hier met u over door te praten. Neem contact met ons op via 085 - 485 93 83 of per e-mail.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD