Accent Automatisering en Breedband in Bedrijf versterken elkaar

Accent Automatisering en Breedband in Bedrijf versterken elkaar

Breedband in Bedrijf fungeert primair als onafhankelijk ICT-adviseur; als waardeleverancier. In een eerder interview vertelde Aaldrik Kapma, ICT-adviseur Breedband in Bedrijf: “Als we iets doen, dan doen we het goed. We kunnen niet alles zelf en zijn niet overal goed in. Daarom verbinden we ons met andere partijen die hetzelfde idee hebben, dezelfde kwaliteit leveren en ook vinden dat ICT uitstekend moet zijn.” En één van de partijen waar Breedband in Bedrijf mee samenwerkt is Accent Automatisering.

Innovaties toepassen

Als ICT-adviseur van bedrijven en instellingen ziet Breedband in Bedrijf een steeds grotere behoefte aan één aanspreekpunt voor een totaalpakket aan ICT-diensten; van datalijnen, telefonie- en bereikbaarheidsoplossing tot en met werkplekdiensten. Voor dat laatste werken ze samen met Accent Automatisering. Wim Behage, Commercieel Directeur Accent Automatisering: “De ene technische innovatie volgt de andere in een rap tempo op. Voor ondernemingen wordt het daarom steeds moeilijker om de juiste (ICT) keuzes te maken. Daar helpen we graag bij. We kennen onze klanten en hun bedrijfsprocessen. We weten waar ze naartoe willen en hierdoor kunnen we innovaties gericht toepassen op het moment dat deze bewezen zijn.”

Sterke punten

“We maken gebruik van elkaars sterke punten.” Eén van de redenen waarom Accent Automatisering en Breedband in Bedrijf hun krachten bundelen. Beide organisaties spreken dezelfde taal en kunnen daardoor goed én effectief schakelen ten gunste van de klanten. Wim: “Breedband in Bedrijf heeft dezelfde filosofie als Accent Automatisering. Als ICT-adviseur wil je goede diensten leveren, dan moet je als dienstenleverancier in het DNA van de onderneming kruipen. De adviseurs van Breedband in Bedrijf hebben aangetoond deze interesse te delen en dat geeft ons de juiste klik om samen te werken. Ook de kennis van connectiviteit en het leveren van goede verbindingen door Breedband in Bedrijf zorgen ervoor dat de basisprincipes aanwezig zijn om klanten met het juiste gevoel gebruik te laten maken van onze dienstverlening.”

Preferred supplier

Accent Automatisering is preferred supplier van Breedband in Bedrijf. Wim: “We stemmen strategie en technologie perfect op elkaar af, om alle zorgen bij een onderneming weg te halen. Want ICT kan het verschil maken, voor de ondernemingen én voor de mensen die daar werken. Dat brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van infrastructuur, security, beheer, software en hardware. Het één is niet los te zien van het ander en voor elke uitdaging hebben we een oplossing. Op het gebied van IT Security, Cloud, Telefonie, Werkplek en Beheer.”

Online Werkplekken

Breedband in Bedrijf levert onafhankelijk advies, maar wil natuurlijk ook dat de kwaliteit daarna wordt gewaarborgd. Eén van de mooie oplossingen die Accent Automatisering biedt zijn Online Werkplekken. “Daarmee heeft de klant alle data, bestanden en applicaties op één plek in de Cloud. Dat werkt via een speciale applicatie waarmee je via een remote desktop inlogt op de server. En dat kent vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld altijd en overal bij je bestanden, werk je altijd in de laatste versie en gemakkelijk samen, bespaar je kosten én ben je flexibel,” legt Wim uit.

Ben je benieuwd naar wat onze samenwerking voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op en we vertellen je graag meer!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD