Beleef de Digitale Revolutie op Dutch-E

Beleef de Digitale Revolutie op Dutch-E

Op donderdag 21 juni 2018 barst in Thialf Heerenveen de digitale revolutie los. Bezoekers van het trendevent Dutch-E worden in één bruisende middag meegenomen door een wereld die in razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Beleef het mee met Breedband in Bedrijf!

3D-printing en meer

Dutch-E staat open voor alle bedrijven en organisaties in Noord Nederland die interesse hebben om zich te verdiepen in digitale trends. Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, drones, virtual reality, mobiel zakendoen, trendwatching, serious gaming en 3D-printing worden vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Funplein en workshops

Een revolutie betekent beweging en tijdens Dutch-E hoeft u dan ook zeker niet stil te zitten. Als bezoeker kunt u rondlopen op het Funplein en de digitale revolutie virtueel aan den lijve ondervinden. Ook kunt u deelnemen aan workshops rondom digitale ontwikkelingen. Bent u futureproof? Hoe versnelt u in de nieuwe digitale wereld? Welke kansen zijn er en hoe kunt u ze grijpen? Hoe doen anderen dit succesvol?

Mobiel zakendoen

Succesvolle ondernemers vertellen op deze middag hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. U krijgt alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van uw bedrijf of instelling. Als regisseur van innovatie met ICT is Breedband in Bedrijf uiteraard van de partij. Gaat u mee? Laat het uw adviseur weten!

Dutch-E in Thialf Heerenveen

Datum: donderdag 21 juni 2018

Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Locatie: Thialf Heerenveen (Pim Mulierlaan 1, 8443 DA)

Meer over het programma van het trendevent leest u op de website van Dutch-E.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD