Bent u klaar voor de digitale werkplek?

Bent u klaar voor de digitale werkplek?

Werken gebeurt allang niet meer uitsluitend op kantoor, van 9 tot 5. In de ideale wereld is een werkplek afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de medewerker. Altijd en overal relevante informatie kunnen inzien, bewerken en delen: dat is waar het om draait in de toekomst van flexibel en mobiel werken. Maak het mogelijk met het creëren van een digitale werkplek.

Met een digitale werkplek vergroot u de wendbaarheid van uw organisatie. Als bijvoorbeeld de buitendienst een nieuwe app nodig heeft, dan wordt die snel en veilig beschikbaar gesteld voor de betrokken medewerkers. De data die verzameld wordt via de devices en apps, wordt veilig opgeslagen in de cloud. Bij krimp of groei beweegt de ICT-infrastructuur bovendien eenvoudig met de organisatie mee.

Bang om met de overstap naar de digitale werkplek als ICT specialist overbodig te raken, hoeft u beslist niet te zijn. De ICT afdeling zal met de digitale werkplekken echter welsteeds meer een coördinerende rol krijgen. Onze cloud- en dataspecialisten nemen u aan de hand op weg naar de digitale werkomgeving. Zij kennen de mogelijkheden die dit voor uw bedrijf kan bieden. Eén van onze strategische samenwerkingspartners op het gebied van de digitale werkplek is KPN, maar als onafhankelijke adviesorganisatie kennen wij ook de mogelijkheden van andere leveranciers.

Neem contact op met één van onze dataspecialisten. Dit kan rechtstreeks vanaf hun persoonlijke pagina of maak een afspraak via 085 – 485 93 83 of per e-mail.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD