Beter Samenwerkdag 2018

Beter Samenwerkdag 2018

Donderdag 19 april organiseren we onze eerste Ontbijt & Ontdekbijeenkomst van 2018. Deze derde donderdag van april kent u als de jaarlijks terugkerende nationale Secretaressedag. Bij Breedband in Bedrijf houden we zulke goede tradities graag in stand. Maar dit jaar zetten we niet alleen secretaresses centraal maar iedereen die nóg beter wil samenwerken met zijn of haar collega’s. Dat doen we tijdens onze Beter Samenwerkdag 2018.

Beter samenwerken met KPN ÉÉN

In de lommerrijke omgeving van ons kantoor in Luxwoude kunt u tijdens een smakelijk ontbijt kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van bellen en samenwerken met KPN ÉÉN. Op de radio, internet en in magazines hebt u de afgelopen weken ongetwijfeld een bericht over KPN ÉÉN voorbij zien komen of er over gehoord. Het is ‘hot’ maar wat is het nu precies en welke voordelen biedt het voor uw organisatie? Daarover praten wij u graag bij tijdens een ontbijt van 8 tot 10 uur. Zoals u van ons gewend bent zonder technische termen en met de focus op toepassing in uw dagelijkse praktijk.

Aanmelden voor #ontbijtontdek2018

Voor de dames - secretaresse of niet - hebben we een leuke attentie klaarliggen. Maar ook voor de heren valt er tijdens deze inspirerende #ontbijtontdek2018 bijeenkomst voldoende te halen. Het aantal plaatsen aan de ontbijttafel is beperkt dus meld u snel aan voor een gezellige, leerzame en smakelijke start van uw Beter Samenwerkdag 2018!

Datum: donderdag 19 april 2018

Tijd: van 8:00 uur tot 10:00 uur

Adres: Hegedyk 58, 8405 GV in Luxwoude

Klik om u aan te melden en voor de routebeschrijving

Verhinderd?

Bent u op de betreffende datum of tijdstip verhinderd of is de locatie bezwaarlijk? Laat het ons weten zodat we een andere afspraak kunnen maken.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD