Goed nieuws: nooit meer stilzwijgend verlengen!

Goed nieuws: nooit meer stilzwijgend verlengen!

De wetgeving voor overstapmogelijkheden voor zakelijke abonnees van telecom- en datadiensten verandert per 1 oktober 2016. Zo komt er een einde aan het stilzwijgend verlengen van bestaande zakelijke contracten door telecomaanbieders. Grote kans dat u door deze nieuwe wetgeving uw zakelijke contracten kosteloos kunt opzeggen of wijzigen. Een goed moment om uw situatie eens tegen het licht te houden!

Na afloop van de overeengekomen contractperiode kunt u straks voortaan per maand kosteloos opzeggen. Dit is ook van toepassing op contracten die al eerder stilzwijgend zijn verlengd. Dit geldt wanneer er sprake is van één van de volgende situaties:

  • het contract is vóór 1 oktober 2016 aangegaan voor bepaalde duur én is inmiddels reeds stilzwijgend een keer verlengd of vernieuwd
  • het contract is na 1 oktober 2016 aangegaan en de overeengekomen contracttermijn is verlopen
  • het contract is aangegaan voor onbepaalde duur

Overstappen of niet? Onze specialisten kennen de markt en kunnen u daarom goed adviseren. En als u kiest voor een overstap, dan helpen wij u hier natuurlijk bij en nemen we u het regelwerk uit handen. Neem contact met ons op via 085 - 485 93 83 of stuur een e-mail.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD