In 5 stappen klaar voor de AVG

In 5 stappen klaar voor de AVG

Per 25 mei volgend jaar is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Voor bedrijven en instellingen betekent de verordening meer verantwoordelijkheden bij het opslaan van persoonsgegevens. Maar de AVG biedt ook een kans om aan uw cliënt en andere relaties te laten zien dat u als organisatie op een verantwoorde wijze met zijn of haar gegevens omgaat.

AVG en privacy

Privacy wordt steeds belangrijker en uw relaties zijn zich daarvan bewust. Met de AVG kunt u zich positief onderscheiden op transparantie en betrouwbaarheid. Voldoet uw organisatie niet aan de AVG dan loopt u bovendien het risico op een boete die kan oplopen tot 20 miljoen euro of 4% van de jaaromzet. Wees voorbereid en onderneem nu actie.

AVG Roadmap

Op 9 november a.s. maken wij u wegwijs in de Algemene verordening gegevensbescherming en de concrete gevolgen voor uw organisatie. Tijdens een smakelijk ontbijt gaan wij in op de impact van de risico’s, de maatregelen om deze te beheersen en hoe u van AVG-compliance een unique selling point kunt maken. Onze AVG Roadmap helpt u om in 5 stappen AVG compliant te worden en te blijven.

Klaar voor de AVG (GDPR)

De Ontbijt- & Ontdekbijeenkomst In 5 stappen klaar voor de AVG (GDPR) vindt plaats op donderdagochtend 9 november a.s. van 8 tot 10 uur in het lommerrijke Luxwoude. Deelname is kosteloos, na aanmelding vooraf. Klik hier om u aan te melden en voor de routebeschrijving.

Datum: donderdag 9 november 2017

Tijd: van 8:00 tot 10:00 uur

Adres: Hegedyk 58, 8405GV in Luxwoude

Voorlichting over AVG

Wij vinden het belangrijk dat uw organisatie goed wordt voorgelicht over de Algemene verordening gegevensbescherming. Bent u op de betreffende datum of tijdstip verhinderd of is de locatie bezwaarlijk? Laat het ons dan weten zodat we een andere afspraak kunnen maken.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD