Knallers van acties voor zakelijk glasvezel

Knallers van acties voor zakelijk glasvezel

In navolging op de succesvolle eindejaarsacties komen de providers Ziggo, Vodafone en KPN opnieuw met knallers van acties die tot juli of september duren. Is uw zakelijk glasvezelabonnement verlengbaar of mag u overstappen? Dan loont het zeker om deze 3 aanbiedingen in overweging te nemen! Het is afhankelijk van uw type organisatie, wensen en mogelijkheden welk abonnement voor u de beste keuze is. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij adviseren u graag.

Vodafone

Bij Vodafone kunt u, mits uw vestigingslocatie dat toelaat, zonder eenmalige aansluitkosten voordelig zakelijk internet via glasvezel aan laten sluiten. Dit geldt bij een 5-jarig contract inclusief een proactieve managed dienst dus met managed router.Het grote voordeel van deze constructieis dat u een 4G back-up oplossing krijgt die de internetverbinding overneemt wanneer de glasvelzeverbinding wegvalt. De tarieven voor 50 Mbps variëren van € 285,- tot € 525,-, afhankelijk van uw locatie. Liever een 3-jarig contract? Dat kan ook: de tarieven en voorwaarden zijn dan hetzelfde met als enige verschil dat de aansluitkosten dan € 1.250,- bedragen.Ook hogere bandbreedtes van 100, 200 of zelfs 500 Mbps zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke actietarieven. Deze actie loopt tot 1 juli 2016.

Ziggo

Bij Ziggo betaalt u tijdelijk geen aansluitkosten bij een nieuwe zakelijk glasvezelaansluiting (met graaflengte tot 200 meter in combinatie met actietarieven voor 1-op-1 internet tot 1Gb. Het actietarief is geldig tot 1 september 2016 en ziet er als volgt uit:

Bandbreedte Reguliere prijs Actietarief 36 mnd. Accesstarief
50Mb/s €560,- € 390,- Inbegrepen
100Mb/s € 782,- € 490,- Inbegrepen
250Mb/s € 1.052,- € 690,- Inbegrepen
1Gb/s € 1.472,- € 990,- Inbegrepen

KPN

De actie bij KPN houdt in dat u uw abonnement voor een voordelig tarief kunt verlengen inclusief een aantrekkelijke upgrade naar een hogere bandbreedte, indien gewenst. Op de meeste bedrijventerreinen in Nederland betaalt u bij een nieuwe glasvezelaansluiting met zakelijk internet geen eenmalige aansluitkosten.De vaste accessprijs bedraagt € 150,- per maand, de kosten voor een 50Mb verbinding per maand bedragen € 65,- en voor een 100 Mbps verbinding € 99,-. Optioneel kosteloos uit te rusten met een managed Cisco router. De contractduur bedraagt 36 maanden. Deze actie loopt tot 1 september 2016.

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien neemt onze adviseur u al het regelwerk uit handen zodat u er geen omkijken naar heeft. U kunt ons bereiken via 085 – 485 93 83 of per e-mail.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD