Nieuwjaarsattentie op maat voor onze relaties

Nieuwjaarsattentie op maat voor onze relaties

Wanneer wij organisaties adviseren bij het daadwerkelijk nemen van de regie over hun ICT betekent dit altijd maatwerk. De beste oplossing komt immers niet uit de standaard doos van een huisleverancier maar wordt gebouwd op basis van een heldere analyse, eerlijk advies en een onafhankelijke selectie van de product- of dienstenleverancier.

Omdat elke uitdaging en iedere organisatie uniek is, bieden we bij Breedband in Bedrijf onze relaties dan ook geen standaard eindejaarsgeschenk. In december kregen zij de keuze uit een drietal attenties waarmee zij het nieuwe jaar naar eigen wens vol en krachtig met een fles wijn, zoet en energiek met een ambachtelijk Fries suikerbrood of fris en fruitig met een vitaminerijke traktatie kunnen beginnen.

Qua populariteit wint de traditionele fles wijn het nipt met 41% van de relaties die hierop de keus laat vallen. Op de tweede plaats komt de vitaminerijke traktatie met 36% gevolgd door het suikerbrood met 23%. Op de foto gaan drie van onze adviseurs op pad naar hun klant met van links naar rechts Jan-Willem Jansen met flesjes wijn, Diederik Everts met een fruitverrassing en Bart Heek met de ‘Fryske Sûkerbôle’.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD