Ontbijt- en Ontdekbijeenkomsten 2017

Ontbijt- en Ontdekbijeenkomsten 2017

Bij Breedband in Bedrijf draait alles om kennis. Zoals kennis van iedere organisatie die wij advies geven, waardoor oplossingen ook daadwerkelijk verbeteringen opleveren. Maar ook kennis van de markt, technologie en innovatie. Kennis is pas werkelijk waardevol als je haar toepast. Daarom delen wij graag en gul van wat wij weten. Bijvoorbeeld tijdens onze Ontbijt- & Ontdekbijeenkomsten.

Tijdens een smakelijk ontbijt komen uiteenlopende ICT thema’s aan bod en worden ICT oplossingen van verschillende leveranciers kritisch tegen het licht gehouden door een van onze specialisten. Altijd in begrijpelijke taal en met een focus op de toepassing in de praktijk zodat het geen ‘technisch verhaal’ wordt. Beslissers en ICT-verantwoordelijken uit zowel onderwijs als zorg, overheid en MKB weten onze Ontbijt- & Ontdekbijeenkomsten te vinden en ook u bent na aanmelding van harte welkom!

De Ontbijt- & Ontdekbijeenkomsten vinden van 08:00 tot 10:00 uur plaats in ons kantoor in het lommerrijke Luxwoude. Bent u geïnteresseerd maar is de locatie bezwaarlijk? Laat het ons gerust weten.

In 2017 staan de volgende Ontbijt- en Ontdekbijeenkomsten gepland. Klik op het onderwerp voor meer informatie en aanmelden.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD