Ontbijt en Ontdek: Office 365 voor uw bedrijf

Ontbijt en Ontdek: Office 365 voor uw bedrijf

Microsoft prijst Office 365 aan als de veiligste Office-versie voor bedrijven. Met overal toegang tot bestanden, zowel online als offline. Dat klinkt aantrekkelijk, maar wat biedt Office 365 nu werkelijk aan mogelijkheden voor uw organisatie? Onder het genot van een smakelijk ontbijt houdt ICT-strateeg Henk Bloemsma van Breedband in Bedrijf de functionele mogelijkheden van Office 365 samen met u kritisch tegen het licht. In heldere taal, zonder technische termen en toegespitst op de bedrijfsvoering van uw organisatie en die van de andere aanwezigen.

Voor wie

De Ontbijt- & Ontdekbijeenkomst is speciaal bedoeld voor ondernemers en ICT-managers met behoefte aan onafhankelijke en praktische voorlichting over Office 365. Is ten minste één van onderstaande punten op uw situatie van toepassing, aarzel dan niet en meld u snel aan!

  • Mijn bedrijf heeft meerdere locaties.
  • Werkt (deels) projectmatig.
  • Heeft (veel) medewerkers buiten de deur.
  • Werkt al dan niet internationaal samen met externe partijen.
  • Heeft de behoefte om snel in te kunnen spelen op een wisselend aantal medewerkers.

Datum en locatie

Kunt u één of wellicht zelfs meer van bovenstaande punten bevestigen dan is de bijeenkomst voor u absoluut van waarde. De Ontbijt- & Ontdekbijeenkomst vindt plaats op donderdagochtend 29 juni a.s. van 8 tot 10 uur aan de Hegedyk 58 in Luxwoude. Deelname is gratis maar wel graag vooraf aanmelden.

AANMELDEN

Datum: donderdag 29 juni 2017
Tijd: van 8:00 tot 10:00 uur
Adres: Hegedyk 58, 8405GV in Luxwoude (route)

Klik hier voor een overzicht van de Ontbijt- & Ontdekbijeenkomsten in 2017.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD