Ontbijtbijeenkomst AVG valt in de smaak

Ontbijtbijeenkomst AVG valt in de smaak

Met een bijzonder goed gevulde ontbijtzaal en een op het gebied van security en privacy door de wol geverfde spreekster vond op donderdag 9 november de laatste Ontbijt- en Ontdekbijeenkomst van 2017 plaats. Ook in 2018 organiseert Breedband in Bedrijf weer deze serie kennisbijeenkomsten, waarbij relaties op een smakelijk ontbijt en een altijd interessant onderwerp kunnen rekenen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Nandenie Moenielal

Ditmaal stond de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) centraal, waarbij security consultant Nandenie Moenielal van DearBytes als keynote speaker de aanwezigen – met name afkomstig uit onderwijs, zorg en woningcorporaties – aan de hand nam op reis naar het antwoord op de vraag in hoeverre hun organisatie al klaar is voor de nieuwe privacywetgeving. Daarbij werd onder meer stilgestaan bij de samenhang tussen privacy en security.

Doos met naambordjes voor de adviseurs en hun gasten.

Een goed begin van een leerzame dag!

Bart Tempera Leal van DearBytes

Het onderwerp trok een goede opkomst.

Iedereen kreeg een informatiepakketje mee.

De laatste ontbijtbijeenkomst in 2017.

Zorg, onderwijs en woningcorporaties waren goed vertegenwoordigd.

Nandenie Moelienal boeit de aanwezigen.

Security Maturity Quickscan

Breedband in Bedrijf adviseert organisaties bij de voorbereiding om per 25 mei 2018 aan de nieuwe privacyregels te voldoen. Daarbij maken wij gebruik van een AVG Roadmap om stapsgewijs tot AVG compliance te komen. Samen met DearBytes bieden wij onder meer een Security Maturity Quickscan voor organisaties die aan het begin van hun voorbereiding op de AVG staan. Maar ook als uw organisatie al verder is, zijn wij u graag van dienst met bijvoorbeeld ons Service-abonnement Functionaris Gegevensbescherming (FG).

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD