Ontmoet Breedband in Bedrijf en Exxes op de bedrijven contactdagen (BCDN) in (event afgelast)

Ontmoet Breedband in Bedrijf en Exxes op de bedrijven contactdagen (BCDN) in (event afgelast)

In verband met het Corona-virus heeft het kabinet evenementen met 100+ bezoekers afgelast. Hierdoor is de organisatie genoodzaakt dit evenement af te gelasten.

Op 24 en 25 maart is het weer zover, dan komen ondernemers en organisaties samen om elkaar te ontmoeten. BCDN vormt hét zakelijk platform van het Noorden en het doel is van elkaar te leren én elkaar te inspireren. Ook Breedband in Bedrijf en Exxes zijn aanwezig en we ontmoeten je graag!

Netwerken, verbindingen leggen & kennis delen

De ontmoeting stopt niet na deze twee dagen. BCDN biedt ondernemers het hele jaar door de mogelijkheid om elkaar verder te helpen en te inspireren. Dat doen ze door een omgeving te creëren waarin innovaties, trends en ontwikkelingen alle aandacht krijgen.

Gratis aanmelden

Naast dat je de gelegenheid hebt om ons te ontmoeten, zijn er nog veel meer deelnemers die je graag informeren en inspireren met een goed gesprek of bijvoorbeeld een ronde-tafelsessie. Het bezoek is kosteloos, dus meld je nu gratis aan via deze link: www.bcdn.nl/bezoeken en ontmoet ons én kom netwerken, kennis delen en verbindingen leggen. Wij vervelkomen je graag en voor een hapje & een drankje wordt gezorgd.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD