Samenwerken binnen Microsoft Teams is nu tijdelijk gratis!

Samenwerken binnen Microsoft Teams is nu tijdelijk gratis!

Gratis licentie Microsoft Teams loopt af

In maart stelde Microsoft de applicatie Teams voor zes maanden gratis beschikbaar. Een meeting uitstellen vanwege sociale onthouding was niet meer nodig. Maar de gratis licentie loopt af. En nu? Welke licentie heb je dan nodig? Want videoconferencing maakt samenwerken – op afstand – nóg efficiënter, je bespaart tijd en vergroot de bedrijfscontinuïteit. Onze experts geven je graag advies!

Veel ondernemingen werken op dit moment, net zoals wij, vanuit huis. Voor de één gemakkelijker te realiseren als voor de ander. Wist je dat Microsoft Teams uitermate geschikt is voor samenwerken op afstand? En dat deze applicatie tijdelijk gratis beschikbaar is voor een periode van zes maanden? Het maakt niet uit of je gebruik maakt KPN ÉÉN, Vodafone, Xelion of een andere oplossing, deze aanbieding is voor iedereen. We kijken naar jouw organisatie, wensen en behoeften én geven altijd onafhankelijk advies. In dit blog vertellen we graag meer over de mogelijkheden en de voordelen.

Samenwerken binnen Microsoft Teams

Uitstellen van een meeting vanwege sociale onthouding is onnodig. Bel je klanten proactief en stel een videomeeting voor, want digitaal samenwerken kan heel goed met een oplossing als Microsoft Teams. Dat is samenwerken op een professionele én veilige manier. Met Microsoft Teams laat je de business doorgaan, blijf je in contact én is je organisatie ook nog eens klaar voor de toekomst.

Microsoft Teams tijdelijk gratis

/Videoconferencing is een onderdeel van Microsoft Teams, geïntegreerd binnen Office 365. Deze dienst maakt het mogelijk om nóg efficiënter samen te werken in teams. Maak je nog geen gebruik van Office 365, dan bieden wij jou de mogelijkheid om zes maanden gebruik te maken van een gratis proeflicentie!

7 voordelen van videoconferencing:

  • Klik op de link in Outlook en start binnen 30 seconden een interactieve vergadering
  • Meer mogelijkheden tot samenwerken
  • Productiviteit! Je bespaart tijd door efficiëntie
  • Verminderde reistijd én kosten en je dringt tegelijkertijd de CO2 uitstoot terug
  • Je vergroot de bedrijfscontinuïteit
  • Korte lijnen met andere vestigingen, collega’s die thuiswerken of klanten op afstand
  • Met de juiste hardware heb je altijd haarscherp beeld én kristalhelder geluid!

Zes maanden gratis Microsoft Teams of Office 365 E1 licentie

We zetten de voordelen van deze aanbieding op een rij:
  • Tot vier uur gratis ondersteuning bij activatie en inrichting + advies hoe de Microsoft suite het best ingezet kan worden
  • Gratis 6 maanden Microsoft Teams trial licentie óf gratis 6 maanden Office 365 E1 licentie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Onze experts geven je graag onafhankelijk advies en helpen met het activeren van de licentie, zodat jouw organisatie zo goed mogelijk verder werkt vanuit huis. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD