Seminar: Datacenter Dinsdag Almere

Seminar: Datacenter Dinsdag Almere

In 2016 organiseert Breedband in Bedrijf diverse seminars. Op 4 oktober bent u als ICT manager van harte welkom om een kijkje te nemen het datacenter in Almere. Van 14.30 tot 17.00 uur is het programma goed gevuld met interessante sprekers die vertellen over ICT in de toekomst en datacenter oplossingen. Meld u vandaag nog aan voor dit seminar, want het aantal plaatsen is beperkt!

U bent op de goede plek wanneer één van de volgende vragen binnen uw organisatie spelen:

∙ Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit en hoe bereid ik ons bedrijf hierop voor?
∙ Hoe zorg ik ervoor dat mijn ICT flexibel is, zodat we hoge pieken en dalen kunnen opvangen?
∙ Nu investeren in ICT of beter nog even uitstellen?
∙ Hoe kan gevoelige informatie in de cloud optimaal beveiligd worden?

Breedband in Bedrijf manager Herman Oortmann heet u welkom. Hij weet alles over de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen grote bedrijven en organisaties. Daarna komt Mark Meerbeek aan het woord, strategy consultant bij Microsoft. Mark vertelt over de werkplek van de toekomst en hoe Microsoft hier tijdig op inspeelt. Voordat we het datacenter van dichtbij gaan bekijken informeert Henk Busstra van KPN u over de laatste trends op het gebied van data en mogelijke oplossingen, zoals bijvoorbeeld colocatie.

Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is de bijeenkomst speciaal bestemd voor ICT Managers en bestuurders. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 september. Wij verzoeken u zich tijdig aan te melden. Graag tot ziens in Almere!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD