Seminar: Datacenter Donderdag Groningen

Seminar: Datacenter Donderdag Groningen

Ook in 2016 organiseert Breedband in Bedrijf diverse seminars. Op 31 maart openen wij de deuren van het KPN datacenter in Groningen. Altijd al eens willen weten hoe een datacenter er van binnen uit ziet en op welke manier de kans op storingen tot het minimum wordt beperkt? Klik dan hier om u aan te melden*. Om 14.30 uur wordt u ontvangen en het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur.

U wordt welkom geheten door Hein Visser, bestuurslid van onze samenwerkingspartner Fryslân Ring. Spreker Menno Frantzen vertelt u vervolgens over de weg naar de cloud en de stappen die u daarvoor moet doorlopen. Voordat we het datacenter van dichtbij gaan bekijken informeert John Huitema u eerst nog alles over de laatste trends en ontwikkelingen binnen datacenters, zoals bijvoorbeeld colocatie.

De specialisten van Breedband in Bedrijf adviseren u graag over het innoveren van uw bedrijfsprocessen. Welke cloudoplossing sluit het beste aan bij uw wensen en eisen? Wat zijn de mogelijkheden van colocatie voor uw organisatie? Onze adviseurs begeleiden u stap voor stap, vanaf het eerste advies tot en met de implementatie.

Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is de bijeenkomst in Groningen speciaal bestemd voor overheidsorganisaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Indien u geïnteresseerd bent dan kunt u ons dit laten weten per e-mail. Valt u niet binnen deze groep maar wilt u toch graag eens binnenkijken in een datacenter? Op donderdag 28 april volgt een tweede sessie in het datacenter in Almere.

*Aanmelden is verplicht in verband met de beveiliging van het datacenter.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD