Terugblik event Digitale Veiligheid

Terugblik event Digitale Veiligheid

Afgelopen 23 maart organiseerde Breedband in Bedrijf samen met KPN het evenement Digitale Veiligheid 3.0 in Thialf Heerenveen. Dat dit onderwerp een warme belangstelling geniet, bleek wel uit de grote opkomst. Meer dan tweehonderd bezoekers kregen een breed en interessant programma gepresenteerd,met onder meer sprekers als ‘de Nederlandse Edward Snowden’ Brenno de Winter en Filip Janssens uit België. Daarbij was er aandacht voor technische trends op het gebied van veiligheid maar ook voor het gedrag van medewerkers. Na afloop was er een borrel en namen veel gasten van de gelegenheid gebruik om een kijkje achter de schermen van de schaatstempel te nemen.

Hebt u het evenement gemist of wilt u de presentaties van Brenno de Winter, Filip Janssens, Anno Niemoes, Joris Geertman, Pepijn Lavrijssen en Ronald de Jong nog eens rustig bekijken? Dan kunt u deze hieronder downloaden: klik op de afbeelding van de spreker van wie u de presentatie nog eens wilt zien.

Presentatie Brenno de WinterPresentatie Filip JanssensPresentatie Anno NiemoesPresentatie Joris GeertmanPresentatie Pepijn Lavrijssen en Ronald de Jong

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD