Trendship 2018: Changing the Game

Trendship 2018: Changing the Game

Op donderdag 18 oktober ademen alle hoeken en gaten van de Groninger MartiniPlaza innovatie. Trendship is terug, en hoe! Dit jaar draait alles om de motors van de zakenindustrie. Het thema van Trendship 2018 is: Changing the Game. En dan hebben we het niet over alledaagse vernieuwing maar over de gamechangers die de zakenwereld echt hervormen.

Van VR tot Augmented Age

Na volgepakte edities in Heerenveen en vorig jaar een uitverkocht debuut in Groningen met 1.600 beslissers in de zaal, stimuleert Trendship dit jaar opnieuw succesvol ondernemerschap. Met internationale sprekers en gloednieuwe innovaties. En side events over onder meer VR, Augmented Age en de revolutionaire AV1 robot. Kortom, volop inspiratie voor iedere leider, creator en vernieuwer.

Eric Corton

Trendship is hét event voor innovators die niet bang zijn om de zaken anders aan te pakken. Met nieuwe technologieën en businessmodellen waarmee ze dwars door iedere barrière gaan en de regels van het spel veranderen. Dat vraagt om een anders-dan-anderen gastheer en dus is Eric Corton de host van Trendship 2018.

Skype, Zalando en HelloFresh

Trendship 2018 haalt internationale keynote sprekers van formaat naar Nederland. Zoals Jonas Kjellberg, medeverantwoordelijk voor Skype, Zalando en HelloFresh. Kjellberg was als co-creator en management director van Skype onderdeel van één ’s werelds grootste online succesverhalen. Of trendspotter, futuroloog en auteur Magnus Lindkvist.

Gratis toegang tot Trendship

Met zoveel waarde samengebracht in een programma op één dag is een toegangskaart de prijs van 400 euro dubbel en dwars waard. Maar voor goede relaties heeft Breedband in Bedrijf een beperkt aantal vouchers beschikbaar waarmee u zelfs kosteloos toegang krijgt tot Trendship 2018. Hebt u belangstelling, laat het uw regisseur dan weten!

NAAR UW REGISSEUR


Nieuw: Trendship Talent

Trendship creëert niet alleen maatschappelijke impact in de top van de zakenindustrie, het is vanaf oktober 2018 ook een kennisnetwerk voor studenten en toekomstmakers. Nieuw is Trendship Talent, een coproductie in samenwerking met onderwijsinstituten als de Rijksuniversiteit Groningen, NHL Stenden, het Alfa-college en de Hanzehogeschool Groningen. Met influencers on stage, toekomstige gamechangers in de zaal en innovaties op de Playground.

Nieuw: Trendship Academy

Even verderop in MartiniPlaza is de zaal gereserveerd voor de nieuwste ochtendmasterclass van Trendship: Trendship Academy. Een programma voor ondernemers uit Noord-Nederland die zelf aan de knoppen draaien en willen blijven veranderen. Academy is een programma met ondernemersinspiratie over branding, e-commerce, werkgeluk, smaakbeleving en de klantreis.


PROGRAMMA TRENDSHIP 2018

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD