Uitnodiging The Digital Dutch 2020

Uitnodiging The Digital Dutch 2020

Op 23 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 5e editie plaats van The Digital Dutch van KPN. Hét event dat KPN jaarlijks organiseert voor zakelijk Nederland die vooruit willen. Breedband in Bedrijf nodigt je hier graag voor uit.

The Digital Dutch op 23 april 2020

Nederland digitaliseert in hoog tempo: de toekomst is nú. Benieuwd wat er vandaag al mogelijk is? En hoe anderen uitdagingen aanpakken? Kom dan op 23 april naar The Digital Dutch. Een unieke kans om te leren van elkaar en samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Want het sterkste netwerk vorm je samen.

Wat: The Digital Dutch 2020 van KPN
Wanneer: 23 april 2020 | 10.30 - 18.00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | 3521 AL Utrecht

Wat kan je verwachten?

Laat je onder meer inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en leiderschap. Michiel Vos is dagvoorzitter op The Digital Dutch. Hij is een bekend journalist en Amerika-correspondent. Met zijn nieuwsgierige en kritische blik zorgt hij ervoor dat jij zoveel mogelijk opsteekt tijdens het hoofdprogramma.

Bezoek de Innovatievloer met volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vind je demonstraties, de laatste innovaties en vooral veel praktijkvoorbeelden. Daarnaast zijn er maar liefst 40 verdiepingssessies om uit te kiezen.

Meld je gratis aan en verzeker je van een plaats

Bekijk het programma en meld je snel aan!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD