Workshop door cryptocurrency expert Michael Eerhart

Workshop door cryptocurrency expert Michael Eerhart

Dit jaar heeft u drie goede redenen om op 20 en 21 maart de Business Contact Dagen Noord (BCDN) in Leeuwarden te bezoeken. En die vindt u alle drie op het netwerkplein van The White House bij onze collega’s van Exxes. Behalve een superscherp aanbod voor zakelijke telefonie en een dagelijkse wijnproeverij hebben wij Bitcoin specialist Michael Eerhart – bekend van tv – weten te strikken!

Michael Eerhart, Bitcoin pionier

Op beide beursdagen zal Michael zijn ervaring met u te delen in een spraakmakende workshop. Als jonge ondernemer is Michael Eerhart een autoriteit op het gebied van cryptovaluta en de onderliggende blockchain techniek. Zo was hij onlangs nog keynote spreker tijdens de Dag van de Crypto en ook te gast bij verschillende talkshows op televisie. De workshops vinden op beide dagen plaats om 14:30, 16:30 en 19:30 uur op het White House Plein (stand nummer 3003).

Xelion, alternatief voor zakelijk bellen

Per 1 september 2019 stopt KPN met het leveren van ISDN1/2 aansluitingen en PSTN meervoudig. Omdat hierover bij Exxes veel vragen van gebruikers binnenkomen, bieden wij een passend antwoord met de hosted telefonie oplossing van Xelion. Tijdens de BCDN vertellen onze collega’s van Exxes u alles over de mogelijkheden om ruim vóór 1 september 2019 van een concurrerend alternatief gebruik te maken. Wie snel overstapt, profiteert bovendien tijdelijk van een extra voordelig tarief voor de maandelijkse belkosten.

Wijnproeverij met Petra Waijenberg

De derde goede reden om Exxes te bezoeken tijdens de Business Contact Dagen Noord is tevens een smakelijke: op beide beursdagen ontvangt Petra Waijenberg van Waijenberg Wijnadvies u voor een exclusieve wijnproeverij. Na een smakelijke ontdekkingsreis door wijnland ontvangt u van Exxes een souvenir in stijl om mee naar huis te nemen. Het aantal plaatsen voor de wijnproeverij is beperkt dus zorg dat u zich op tijd aanmeldt door een e-mail te sturen naar info@exxes.nl met als onderwerp ‘Wijnproeverij’ en met vermelding van uw naam en op welke dag u wilt komen.

Bezoek Exxes op de Business Contact Dagen Noord

U vindt Exxes op 20 en 21 maart dagelijks van 12:00 tot 22:00 uur op het netwerkplein van The White House (stand nummer 3003) tijdens de Business Contact Dagen Noord 2018 in WTC Expo te Leeuwarden.

Gratis toegangskaart voor BCDN 2018

Stuur een e-mail naar info@exxes.nl met als onderwerp ‘BCDN 2018’ en met vermelding van uw naam en op welke dag u wilt komen.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD