‘Zusterbedrijf’ Exxes waarborgt kwaliteit van implementatie tot support van telefonieoplossingen

‘Zusterbedrijf’ Exxes waarborgt kwaliteit van implementatie tot support van telefonieoplossingen

Als onafhankelijk ICT-adviseur denkt Breedband in Bedrijf graag mee over de beste oplossingen op het gebied van datalijnen, telefonie en bereikbaarheid. Of je nu efficiënter wil werken of op zoek bent naar kostenbesparing, wij hebben voor iedere uitdaging een passend advies. Om vervolgens ook de kwaliteit van het implementatieproces en de support te borgen, hebben wij in 2014 Exxes opgericht. Exxes is als het ware het technisch verlengstuk van onze organisatie. Tijd voor een uitgebreide kennismaking!

Van vaste en mobiele telefonie tot internet access en clouddiensten

Om klanten één aanspreekpunt te bieden van advies tot support is Exxes opgericht. Richard Lieffering, relatiemanager bij Exxes, vertelt: “Oorspronkelijk is Exxes ontstaan uit de vraag van KPN aan business partners om dichter bij de eindgebruikers te gaan staan. Dit betekent dat je als organisatie niet alleen advies geeft, maar ook het technische aspect daarna oppakt. Breedband in Bedrijf was hier enthousiast over, maar is zelf geen technische club. Zo zijn wij vanuit Exxes begonnen met het faciliteren van KPN-diensten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf dat actief is op het gebied van installatie, beheer en support van vaste en mobiele telefonie, internet services, online diensten en bedrijfsnetwerken. Om de klant verschillende opties te kunnen bieden, zijn we naast KPN Excellence Partner ook partner van Xelion.”

Korte lijnen en snel schakelen

Exxes werkt vanuit hetzelfde pand als Breedband in Bedrijf. “Wij noemen Exxes voor het gemak altijd een zusterbedrijf van Breedband in Bedrijf”, vertelt Richard. “Op basis van input van de klant brengt Breedband in Bedrijf een advies uit. Voor de technische borging van dit advies worden wij ingeschakeld. Mede doordat we werkzaam zijn op hetzelfde kantoor, zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Wij zijn een soort pre-sales ondersteuning voor de adviseurs van Breedband in Bedrijf.”

Complete dienstverlening

Op het gebied van telefonie biedt Exxes een complete dienstverlening aan. Richard: “Wij richten ons puur op telefonie, zowel op basis van VoIP als ook mobiel. Voor onze klanten leveren we niet alleen de verbindingen, maar we monitoren deze ook en nemen de routers en het netwerk in beheer. Zo maken wij een compleet netwerk en bieden de garantie dat onze diensten 24/7 werken. Door alles zelf in de hand te hebben, kunnen we maximale garanties geven.

Unieke samenwerking

Een belangrijke onderscheidende factor van Exxes is dat de organisatie beschikt over een eigen voice-platform waarvoor Exxes zelf de minuten inkoopt. Dit biedt Exxes de mogelijkheid om een telefoniedienst aan te bieden tegen scherpe prijzen. “Op basis van dit platform heeft Breedband in Bedrijf de stap naar de zorgsector gezet”, vertelt Richard tot slot. “Breedband in Bedrijf merkte dat de zorgmarkt behoefte had aan een veilige en efficiënte communicatieapp. Samen hebben we toen de ‘Team Bereikbaarheid App’ ontwikkeld. Daar ligt ook precies de kracht van onze samenwerking. We denken na over vragen uit de markt en samen komen we met een oplossing.”
Ben je benieuwd naar wat onze samenwerking met Exxes voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op en we vertellen je graag meer!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

GERELATEERD